مشکلات ناشی از «شکاف لب» در کودکان مرگ ۴ کودک زیر ۵ سال با مواد مخدر در خراسان رضوی مرگ نوجوان ۱۱۰ کیلویی زیر تیغ جراحی زیبایی در تهران غرق‌شدگی در بهار ۱۴۰۳ جان ۲۸۳ ایرانی را گرفت قتل مادربزرگ و عمو به‌خاطر ارثیه در جنوب تهران نجات ۴۵۵۰ فرزند از سقط جنین خودکشی عروس ۲۴ ساله به علت اختلاف بر سر تالار عروسی! افشای شکنجه وحشیانه پسر معلول در اسارتگاه مرد بی‌رحم برادرکشی بیخ گوش مادر و خواهر | جسد برادرم را در باغچه دفن کردم قطع عضو شهروند تهرانی در قدرت‌نمایی اراذل و اوباش| دو شرور سابقه دار دستگیر شدند حریق یک کارگاه بزرگ چندمنظوره در جاده سیمان| یک آتش نشان مصدوم شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) تولید پلیمرهای انتقال دارو به سلول‌های سرطانی توسط پژوهشگران مشهدی نتیجه پایه یازدهم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج (۹ مرداد ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۸ هزار گذرنامه زیارتی در خراسان رضوی درمان جدید برای طاسی سر مردان گشت‌های ویژه پلیس آگاهی ۱۴۵۱ خودروی مسروقه در سراسر کشور را کشف کردند حجامت یا اهدای خون | حجامت کنیم یا خون هدیه کنیم؟ عوارض استفاده از ماهی‌تابه‌های نچسب | «تب دود» چیست؟ وزش باد‌های غبارآلود ۱۲۰ روزه در خراسان رضوی و استان‌های شرقی کشور کمبود گروه‌های خونی A مثبت و منفی در خراسان رضوی
سرخط خبرها

آیا تقلبی در کنکور دی ۱۴۰۱ اتفاق افتاد؟

  • کد خبر: ۱۴۶۴۶۲
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۷
آیا تقلبی در کنکور دی ۱۴۰۱ اتفاق افتاد؟
با منتشر شدن سوالات آزمون سراسری در برخی کانال‌های تلگرامی در حین برگزاری کنکور، گمانه زنی‌هایی در خصوص تقلب در این آزمون مطرح شد.

به گزارش شهرآرانیوز، روز پنجشنبه ۲۹ دی ماه، در ساعات اولیه برگزاری مرحله اول کنکور سراسری ۱۴۰۲، سوالات آزمون گروه تجربی داخل برخی از کانال‌های تلگرامی قرار گرفت؛ اتفاق عجیبی که با توجه به قطعی اینترنت در مناطق برگزاری آزمون، اصلا توجیه پذیر نبود.

عبدالرسول پورعباس، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در واکنش به این ماجرا گفت: «روز گذشته، سه صفحه از دفترچه سؤالات قبل از پایان آزمون منتشر شد، اما به سرعت توانستیم متخلف را شناسایی و بازداشت کنیم.»

آیا تقلبی در کنکور دی ۱۴۰۱ اتفاق افتاد؟

این صحبت‌های رییس سازمان سنجش و آموزش کشور به هیچ عنوان به مذاق کاربران اینترنت خوش نیامد؛ چراکه قطعی اینترنت در ساعات اولیه صبح برای برگزاری کنکور، زندگی بسیاری از افراد را با مشکلاتی همراه کرده بود؛ برای مثال تاکسی های اینترنتی، پرداخت های اینترنتی و حتی کارتخوان هایی که  با استفاده از سیم کارت فعال هستند، به طور کلی از کار افتاده بودند.

سال گذشته نیز در حین برگزاری آزمون سراسری گروه هنر، سوالات در فضای مجازی منتشر شده بود. این مسئله باعث شده بود تا بعضی افراد با ادعای فروش سوالات کنکور، هزینه‌های میلیونی از داوطلبان دریافت کنند. همچنین این افراد در کانال‌های تلگرامی خود، نحوه دریافت سوالات و آماده سازی کلید آزمون با قبولی ۸۰ درصد را برای مشتریان‌شان توضیح داده بودند. در توضیحات فروشندگان سوالات آزمون آمده بود که برخی از مراقبان کنکور، باعث دسترسی آن‌ها به سوالات شده‌اند. اتفاقی که نشان می‌دهد قطع اینترنت، عملا تاثیری در جلوگیری از تقلب ندارد.

همه کاربران اینترنت معتقدند سازمان سنجش و آموزش کشور به عنوان متولی اصلی برگزاری آزمون‌های سراسری، بایستی راهکاری جدی برای عدم تقلب و لو رفتن سوالات این آزمون سرنوشت ساز پیدا کند؛ قطع اینترنت شاید ساده‌ترین راهکار برای جلوگیری از تقلب باشد، اما به نظر می‌رسد که در مرحله نخست برگزاری کنکور ۱۴۰۲، موثر واقع نشد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->